Privacyverklaring Taal in Blokjes en F&L-expertisecentrum

19 mei 2018

Taal in Blokjes en F&L-expertisecentrum zijn handelsnamen van F & L Methode B.V. te Leerdam (KvK-nummer: 30250993). Uw privacy is voor F & L Methode B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met informatie die we over u te weten komen bij de website en webwinkel van www.taalinblokjes.nl en de website van www.fenlexpertisecentrum.nl.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met F & L Methode B.V. (zie contactgegevens onderaan).

 

Afhandelen bestelling van materiaal
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij geven uw persoonsgegevens aan onze bezorgdienst om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer, tenaamstelling factuur en factuuradres. Deze hebben wij nodig voor de uitvoering van het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot zeven jaar nadat uw laatste bestelling is afgerond.

Wij vragen ook, indien van toepassing, om de naw-gegevens van uw werkgever en uw functie bij uw werkgever; de aanleiding van bestellen, uw suggesties voor materialen en opmerkingen. Deze gegevens gebruiken wij om onze producten en diensten te verbeteren en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij bewaren deze informatie tot maximaal twee jaar na ons laatste contact.

 

Afhandelen aanmelding voor workshop
Wanneer u zich bij ons aanmeldt voor een workshop, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer, tenaamstelling factuur en naw-gegevens van uw werkgever. Deze hebben wij nodig voor de uitvoering van het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot zeven jaar nadat uw laatste bestelling is afgerond.

Als deelnemer van de workshop krijgt u een proefaccount op de Taal in Blokjes software. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres en telefoonnummer. Voor meer informatie over de persoonsgegevens die de Taal in Blokjes software verwerkt, verwijzen wij u naar de Privacyverklaring van www.tibsoftware.nl.

Wij hebben uw naam en de naw-gegevens van uw werkgever nodig om het cursusmateriaal op te naam te kunnen zetten. Wij geven deze persoonsgegevens aan onze drukker om het cursusmateriaal te maken.

Wij vragen ook, indien van toepassing, om uw functie bij werkgever; de aanleiding van uw aanmelding en uw registratienummer bij uw beroepsvereniging. Deze gegevens gebruiken wij om onze producten en diensten te verbeteren en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij bewaren deze informatie tot maximaal twee jaar na ons laatste contact.

 

Nieuwsbrief en contact opnemen
U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Bij een bestelling van materiaal en bij een aanmelding voor een workshop wordt uw e-mailadres automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees voor de nieuwsbrief. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de websites, via e-mail en telefonisch.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, ip-adres, telefoonnummer en naw-gegevens. Deze gegevens gebruiken wij om onze producten en diensten te verbeteren en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden. Wij bewaren deze informatie tot maximaal twee jaar na ons laatste contact.

 

Verstrekking van gegevens aan andere bedrijven of instellingen
Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor de uitvoering of verbetering van onze dienstverlening of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 

Cookies
Onze websites gebruiken cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze websites voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze websites werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

 

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze websites gebruiken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

 

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen dan ook passende technische en organisatorische maatregelen om uw privacy te beschermen.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel of websites wijzigen, moeten wij soms ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, laat het ons weten. Ook heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens
F & L Methode B.V.
Generaal Pironstraat 12
4141CP Leerdam
info@taalinblokjes.nl
0345 849 655